Menu

Publikum: Den gode stemning er det vigtigste!

17-10-2016
DSC 6109

Det allerbedste ved Esbjerg Rock Festival er stemningen. Sådan lyder konklusionen i den undersøgelse, som Esbjerg Rock Festival gennemførte blandt publikum tidligere i år. Billetsalget til festivalen i 2017 er nu i gang.

I festivalens brugerundersøgelse var det muligt at sætte kryds ud for flere kategorier, men langt de fleste af de over 1500 deltagere i undersøgelsen var enige om, at det er stemningen, som gør Esbjerg Rock Festival til noget helt specielt.

Den rigtige indsats

Hos Esbjerg Rock Festival er man ikke overrasket over resultatet:

- I lighed med de fleste andre festivaler investerer Esbjerg Rock Festival stadig flere penge og ressourcer i at gøre pladsen hyggelig, at tilbyde mad af høj kvalitet, og at barerne hver især er unikke og danner ramme omkring sammenhold og gode oplevelser. Resultatet af undersøgelsen viser, at vores indsats har været rigtig, siger Søren Højberg fra Esbjerg Rock Festival.

Musikken spillede ind rent ind!

Ikke overraskende kom musikken ind på en suveræn 2. plads i undersøgelsen. I 2016 bød Esbjerg Rock Festival blandt andet på verdensnavne som Anastacia, Richard Marx, Mike + The Mechanics, Erasure’s Andy Bell, Dizzy Mizz Lizzy m.fl. Ud over artisterne på Energiscenen, bød festivalen også på en perlerække af 90’er navne i 90’s Joyride samt - for første gang live-musik i EldoradoTeltet

Eldoradoteltet er en institution!

Og netop Eldoradoteltet spiller også en central rolle på Esbjerg Rock Festival. Publikum valgte nemlig det ikoniske telt med 80’er pop’en og kendisser som dj’s ind som det 3. bedste ved Esbjerg Rock Festival.

Carsten Agerbæk, medlem af styregruppen for Esbjerg Rock Festival og mangeårig dj og tovholder i Eldoradoteltet, glæder sig over skulderklappet:

- For mange festivalgæster er Eldoradoteltet måske det allervigtigste ved Esbjerg Rock Festival. Det er stedet, hvor man kan høre musikken fra de unge år, leveret af kendte dj’s. Eldoradoteltet handler om 80’erne, og det koncept holder vi fast i, siger Carsten Agerbæk.

 

Copyright 2019 © Esbjerg Rock Festival
sponsors