Menu

Nu starter billetsalget til Esbjerg Rock Festival 2017!

13-10-2016
DSC 5317

Når Esbjerg Rock Festival 2017 brager løs i Vognsbølparken Esbjerg i juni 2017, kan publikum igen forvente et brag af et program - med internationale og danske navne indenfor klassisk pop og rock.

Et rent ud sagt kedeligt underskud efter festivalen i 2016 - primært afstedkommet af eskalerende omkostninger - har ikke skræmt folkene bag Esbjerg Rock Festival. Tværtimod er der blevet arbejdet hårdt i kulisserne med at stable næste års festival på benene. Og nu starter billetsalget!

To-dags billetter først

Esbjerg Rock Festival indleder billetsalget mandag 17. oktober kl. 9 - med både almindelige to-dags billetter og de meget populære VIP to-dags billetter. To-dags billetter - eller partout-billetter om man vil - er de langt mest populære, og sættes derfor først til salg. VIP-billetterne, som giver adgang til fast siddeplads i VIP-teltet, samt måltider og drikkevarer, har altid været i høj kurs, og ventes igen i år at blive udsolgt hurtigt.

Musikken i højsædet

Et stort udviklingsarbejde foregår hele tiden bag facaden hos Esbjerg Rock Festival, som de senere år blevet kendt som en festival af høj kvalitet, med gode spisesteder og unikke barer. Dette bliver også tilfældet i 2017, idet undersøgelser blandt festivalgæsterne har vist, at kvalitet og variation er vigtige parametre, når festivalbilletter skal handles ind.

Navne er undervejs

Lige nu har arbejdet med at finde den perfekte sammensætning af internationale og danske pop/rock navne dog allerhøjeste prioritet i festivalens styregruppe, som netop er blevet udvidet med Morten Nissen. Han er i forvejen kendt i Esbjergs musikliv - blandt andet fra Trechoma Records og som initiativtager til Made In Esbjerg. I forvejen består styregruppen af Søren Højberg, Carsten Agerbæk og Edmund Jacobsen.

Resultatet af strabadserne ventes at blive, at de første navne til Esbjerg Rock Festival 2017 vil blive offentliggjort om kort tid.

 

Copyright 2019 © Esbjerg Rock Festival
sponsors