Menu

Morten Resen - Danmarks største Def Leppard fan?

17-02-2015

Han er kendt fra tv OG Eldoradoteltet. Men de færreste ved, at Morten Resens hjerte banker højlydt for Def Leppard, og at koncerten i Esbjerg i 2015 er langtfra hans første med den britiske supergruppe.

Vi skal helt tilbage til 1995. Dengang vandt en 17-årig knægt med det nu velkendte navn Morten Resen en konkurrence i Strax på P3. Gevinsten var lige noget for den purunge knægt, som allerede dengang var en stor fan af Def Leppard: Tre koncerter med Def Leppard på tre forskellige kontinenter.

Og ikke nok med det: Han blev ovenikøbet fløjet rundt til koncerterne i Def Leppards privatfly til eksotiske destinationer som Marokko, London og Canada.

- Koncerten på Esbjerg Rock Festival 2015 er min 10. af slagsen, siger en storsmilende Morten Resen.

- Og jeg indrømmer det gerne: Jeg er nok en af Danmarks største - hvis ikke DEN største Def Leppard fan i hele kongeriget, proklamerer Morten Resen, som i 2015 er Esbjerg Rock Festivals officielle vært.

Mon ikke han har en af sine utallige Def Leppard t-shirts på, når vi møder ham til sommer? Udover at værte festivalen, vil Morten Resen også være at finde bag dj-pulten i Eldoradoteltet lørdag 30. maj.

Copyright 2019 © Esbjerg Rock Festival
sponsors