Menu

Lokale musikprofiler i spidsen for Esbjergs musikpris

07-12-2015
ERF JOHN Morten

Morten Nissen og John Vestergren Laursen – to ildsjæle indenfor Esbjergs musikliv – skal fremover stå i spidsen for Esbjerg Rock Festivals Musikpris

Esbjerg Rock Festivals Musikpris bliver igen uddelt i 2016. Og denne gang er det med to af byens velkendte musik-ildsjæle i spidsen – nemlig Morten Nissen og John Vestergren Laursen.

- Jeg har altid brændt for Esbjergs musikliv. Og musikprisen bliver en oplagt mulighed for mig at være med til at sætte endnu mere fokus på den fantastiske musikalske talentmasse, som vi har i Esbjerg Kommune. Dét glæder jeg mig til, siger Morten Nissen.

Morten Nissen var i flere år primus motor bag Made In Esbjerg, og arbejder dagligt med at udgive og promovere nye og etablerede artister via pladeselskabet Trechoma Rechords.

Med i arbejdet for at finde næste vinder af Esbjerg Rock Festivals Musikpris er John Vestergren Laursen. Han har i en årerække været tovholder for musikken på Ungdomshuset Konfus, og har i dén grad aftjent sin musikalske værnepligt som musiker i Kellermensch:

- Sammen med Morten vil jeg arbejde for at gøre Esbjerg Rock Festivals Musikpris til et seriøst omdrejningspunkt i Esbjergs kulturliv. At være med til at sætte fokus på lokale musiktalenter er en fornøjelse, siger John Vestergren Laursen.

De to tovholdere er allerede i fuld gang med planlægge forløbet, som i løbet af foråret vil føre til, at et lokalt musiknavn vil modtage 10.000 kroner samt æren af af åbne Esbjerg Rock Festival 2016. I forbindelse med prisen er der en række events i støbeskeen:

- Umiddelbart efter nytår er vi i gang. Og der vil vi afsløre, hvad der skal ske, siger Morten Nissen.

Yderligere oplysninger om Esbjerg Rock Festivals Musikpris:

  • John Vestergren Laursen: Tlf. 6067 0013 - john.laursen@gmail.com
  • Morten Nissen: Tlf. 28127 143 - contact@trechomarecords.dk
Copyright 2019 © Esbjerg Rock Festival
sponsors