Menu

Esbjerg Rock Festival stifter musikpris

01-10-2014
ERF publikum 14

Arbejdet med at arrangere jubilæums-festivalen er i fuld gang. Og selv om folkene bag festivalen har forrygende travlt med at spejde efter kendte danske og internationale artister, så er Esbjerg Kommunes rytmiske musikmiljø bestemt ikke glemt.

Den nye Esbjerg Rock Festivals Musikpris er et håndgribeligt bevis på dette:

- Vi elsker musik. Det er omdrejningspunktet for alt vi laver. Vi vil med prisen ønsker festivalen at give et skulderklap til Esbjerg Kommunes rytmiske musikmiljø. Her er der nemlig oceaner af skaberkraft, energi og potentiale, fastslår Søren Højberg fra Esbjerg Rock Festival.

Enkle kriterier

Prisen på 10.000 kroner vil hvert år blive tildelt en yngre rytmisk solist eller musikgruppe med base i Esbjerg Kommune, som i løbet af det seneste år har udvist særligt talent, originalitet, engagement, ambitionsniveau eller lignende. Med andre ord: Et musiknavn, der har potentiale til at markere sig på den rytmiske musiscene i indland og/eller udland.

Kandidater efterlyses

Alle kan fra onsdag 1. oktober med til at foreslå kandidater til prisen på www.esbjergrockfestival.dk/musikpris. Alle indkomne forslag vil blive vendt og drejet af et panel bestående af fire personer, og de vil i løbet af foråret 2015 offentliggøre en kvalificeret prismodtager.

Copyright 2019 © Esbjerg Rock Festival
sponsors