Menu

Esbjerg tæller ned til et brag af en festival

02-06-2014
Blondie Live 2013 2

Interessen for Esbjerg Rock Festival er ikke til at tage fejl af. 2014-udgaven af Esbjerg Rock Festival tegner til at blive en af de største i mange år.

Interessen for Esbjerg Rock Festival er ikke til at tage fejl af. Den 24. udgave af festivalen, som finder sted 13. og 14. juni i Vognsbølparken, byder på musikalske mastodonter som BILLY IDOL og BLONDIE. Det er navne som disse, der for alvor har sat gang i salget af billetter.

RIFT OM CAMPINGBILLETTER

Det er 3. år, at Esbjerg Rock Festival løber over to dage, og hovedparten af publikummerne vælger at købe to-dags billetter.

Derfor har der i år været mere rift om campingbilletter end nogensinde. Festivalen kunne for kort tid siden melde alt udsolgt for campingvogne, og alt tyder på, at de resterende campingbilletter til eget telt - eller et af festivalens egne, indflytningsklare Crocodile Wild Camp telte - vil være solgt i løbet af kort tid.
Og nåaturligvis

ET ORGIE AF JAM-BANDS

Fredag 13. juni står scenen i Vognsbølparken - traditionen tro - til rådighed for nogle af Danmarks ypperste jam-bands. I år vil vi kunne nyde ROBBIE WILLIAMS JAM (Robbie Williams), GNR JAM (Guns ’N Roses), BEST OF BOWIE (David Bowie), GUNS4SALE (80’er party hard rock) og ikke mindst A RUSH OF COLDPLAY (Coldplay).

90’ERNE RUNGER I SKOVEN

Festen bliver bestemt ikke ringere af dét, som Esbjerg Rock Festival i 2014 serverer i skyggen af Vognsbølparkens bøgetræer. Kulissen kan ikke blive hyggeligere, når vi gi’r den gas til nogle af 90’ernes festligste danske artister. I år vil vi kunne danse til DAZE, DISKOFIL, JULIE BLÅ ØJNE og også WHIGFIELD. DJ’s er også på programmet, blandt andre CHARLOTTE VIGEL (kendt som Tiggy) og 90’ernes kendte komiker og tv-vært JACOB WILSON.

Om Esbjerg Rock Festival:

Esbjerg Rock Festival finder i 2014 sted fredag 13. juni og lørdag 14. juni i Vognsbølparken i Esbjerg. Navne er BILLY IDOL, BLONDIE, TONY HADLEY, HANNE BOEL, PRETTY MAIDS og ROCAZINO med flere. Festivalens byder også på Danmarks fedeste firser-fest i ELDORADOTELTET, mens der diskes op med 90’er hits live i 90’S JOYRIDE. Om fredagen - COPY CAT FREDAG - byder festivalen på nogle af Danmarks ypperste jam-bands. Ud over musikken byder festivalen på en bred vifte af spændende barer og gode spisesteder.

Copyright 2019 © Esbjerg Rock Festival
sponsors