Menu

Praktiske oplysninger

Med almindelig sund fornuft skabes der en god stemning, som vi vil gøre alt for at bevare, dog er vi lige nødt til at gøre opmærksom på et par enkelte ting: Det er naturligvis ikke tilladt at crowd surfe eller stage dive. Det er ikke tilladt at kaste med mad, øl eller andre genstande, og sådanne handlinger vil medføre øjeblikkelig bortvisning. Esbjerg Rock Festival har et stort antal frivillige, der er gode til at vejlede og hjælpe i en evt. nødsituation. Esbjerg Rock Festival har desuden et stort professionelt vagtkorps. Hvis du har spørgsmål eller får brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte en af dem.

 

Åbningstider 2017:

 • FREDAG 2. JUNI 2017: KL. 15 - 02
 • LØRDAG 3. JUNI 2017: KL. 11 - 02 

Mad- og drikkevarer:

Der er et væld af barer og spisesteder på festivalpladsen. Udvalget af mad er varieret og spændende. Det samme gælder drikkevarerne.

Restauranter og madboder er åbne således:

 • Vil blive annonceret

Børn:

Der er gratis adgang for børn op til 10 år - men kun i følgeskab med voksne gæster med billet.

 

Sikkerhed:

FØLGENDE MÅ IKKE MEDBRINGES IND PÅ FESTIVALPLADSEN:

 • Havestole
 • Festivalstole
 • Festivalborde
 • Mad- og drikkevarer
 • Paraplyer
 • Professionelt kamera og videoudstyr
 • Pavillonner og telte
 • Våben
 • Knive og skarpe genstande
 • Dyr
 • Læs mere om sikkerhed her!

Rygning

Esbjerg Rock Festival foregår i det fri, så der er naturligvis tilladt at ryge. BEMÆRK: RYGNING FORBUDT I ELDORADOTELTET!

Billetkontrol:

Der vil blive foretaget billetkontrol af alle gæster ved indgangen til festivalpladsen.

 

Spørgsmål om billetter:

Alle priser er ekskl. gebyr
Spørgsmål tl din billet? Kontakt Billetten.dk - Tlf. 7020 2096 - Åbningstider: Hverdage kl. 09.00 - 16.30 - hjemmeside: www.billetten.dk


Kropsvisitation:

Der vil blive foretaget kropsvisitation ved ingangene til festivalpladsen.

 

Mobiltelefoner:

Hvis du har brug for at få din mobiltelefon opladt, så er der på festivalpladsen to ladestationer; en ved indgangen og en i skoven (90's Joyride). Opladning er gratis. Vi gør opmærksom på, at man selv er ansvarlig for sin telefon mens den bliver opladt. Esbjerg Rock Festival fraskriver sig ethvert ansvar i forbindelse med tyveri eller beskadigelse af telefoner.

 

Udgang:

Hvis man skal ud fra festivalpladsen i løbet af dagen og derefter ønsker at komme ind igen, skal man have et håndledsbånd på, inden man forlader pladsen. Tæt på indgangen findes der et telt, hvor man kan få et gratis håndledsbånd påsat. Dog er der ingen udgang fra festivalpladsen før kl 14.00.

 

Merchandise:

Merchandise vil blive solgt på pladsen.

 

Dankort:

Der er muligt for at hæve kontanter i med Visa/Dankort i nærheden af scenen. Der tages kr. 10 i gebyr. BEMÆRK! Der kan ikke betales med Visa/Dankort andre steder - og festivalen tager kun imod Visa/Dankort. Andre typer kort (som Mastervard, American Express, Eurocard m.fl.) kan IKKE benyttes.

 

Toiletter:

Der er et stort antal toiletter og urinaler, samt et handicap-toilet, på festivalpladsen.

 

Samaritter:

Hvis uheldet er ude... Esbjerg Rock Festival bestræber at yde det bedste, når det kommer til førstehjælp og medicinsk assistance. Samaritterne finder du i teltet ved siden af scenen, hvor alle kan henvende sig.

 

Glemte sager:

Fundne værdigenstande afleveres til Informationen. Mobiltelefoner, punge, ure, smykker, tasker og lignede afleveres til Esbjerg Politi i ugen EFTER festivalen. Politiet kan kontaktes på tlf: 7611 1448.

 

Presse:

Akkreditering vil kunne finde sted i løbet af efteråret 2016.

 

Arrangør:

Esbjerg Rock Festival ApS (CVR-nr. 25 82 56 67)

sponsors
Copyright 2017 © Esbjerg Rock Festival