Menu

BLIV MEDHJÆLPER PÅ ESBJERG ROCK FESTIVAL

SOM MEDHJÆLPER PÅ ESBJERG ROCK FESTIVAL FÅR DU FRI ADGANG TIL FESTIVALEN den dag, hvor du er medhjælper.

Til gengæld skal du være indstillet på at arbejde minimum 8 timer dagligt under selve festivalen. Før og efter festivalen er arbejdstiden minimum 24 timer. En kombination kan også komme på tale - alt efter hvad du og din chef på festivalen får aftalt.

 

Du skal også give tilladelse til at modtage praktiske informationer om festivalen via email og sms.

Vi behandler alle ansøgninger seriøst - og svarer på alle henvendelser. Så det er vigtigt at du skriver, hvad du gerne vil arbejde med (gerne flere områder, så er chancen større), så har vi nemmere ved at finde den placering som passer både festivalen og dig bedst.

I tilfælde af, at du skal arbejde på festivalen, vil din vagtplan, arbejdssted og antal timer blive aftalt med din leder.

 

VIGTIGT: Siger du ja til at være medhjælper, men undlader at møde op på den vagt/ vagter som er aftalt på forhånd med din leder uden gyldig grund, vil du modtage et girokort lydende på prisen for en partoutbillet ved indgangen.


 

Meld dig til som medhjælper HER!


Var du medhjælper i 2017?

Så skal du ikke udfylde formularen! Du vil nemlig få besked i en særskilt mail - og vil kunne oplyse, om du stadigvæk vil være med eller ej

Copyright 2018 © Esbjerg Rock Festival
sponsors