Menu

RockFeltet - en hyldest til EnergiMetropolen Esbjerg

Tirsdag 14. april blev der holdt rejsegilde hos Service Group Esbjerg på Læssevejen i Esbjerg. Det var festivalens nye, flotte bar - RockFeltet - som blev markeret.

RockFeltet bliver en 10 meter høj bar, udformet som en af de mange boreplatforme, som næsten konstant er at se i Esbjerg Havn. Esbjerg er nemlig Danmarks ubestridte energi-hovedstad - med titusindvis af offshore-jobs. Det er til og fra Esbjerg, at helikopterne hver eneste dag fragter personale til og fra Nordsøens platforme. Det er fra Esbjerg Havn, at boreplatformene får deres forsyninger og reservedele. Og det er også fra Esbjerg Havn, at størstedelen af havvindmøllerne, der for tiden opføres rundt hele Nordsøen, bliver eksporteret.

Esbjerg Rock Festivalen har derfor - meget naturligt - valgt at hædre EnergiMetropolen Esbjerg. Og hvad er mere naturligt end en bar, udformet som en boreplatform.

Mens selve den store bar vil ligge i underetagen, så vil der være god servering og pragtfuld udsigt på hoveddækket, når RockFeltet står på sit endelige sted på festivalpladsen.

RockFeltet skal nu udsmykkes og males. Den skal sågar udstyres med en helikopter og gasflare i miniformat.

Snart vil kompetente folk fra konstruktør-firmaet SERVICE GROUP ESBJERG pille RockFeltet ned, for derefter at genkonstruere den i Vognsbølparken, Esbjerg.

Copyright 2019 © Esbjerg Rock Festival
sponsors