Menu
hugo helmig topsite
Optræder Scene:

Hugo Helmig

På sensationel vis bliver publikum på Esbjerg Rock Festival i 2018 forkælet med to generationer HELMIG. Dette står klart, nu hvor festivalen kan offentliggøre HUGO HELMIG til lørdag 2. juni - samme dag, hvor hans far - THOMAS HELMIG - også leverer sine hits.

Det er gået hurtigt for Hugo Helmig, hvis velkomponerede pop har givet masser af roser herhjemme og i udlandet. Hugo Helmig har således allerede vundet to GAFFA-priser for “Årets Hit” og “Årets Nye Navn”. Samtidig har han udgivet sin debut-EP ’promise’, der blandt andet indeholder ’Times of War” og selvfølgelig de to singler “Please Don’t Lie” og “Eyes Wide Shut”.

Og det er ikke kun de flotte priser, som underbygger den unge, danske popstjernes succes. Statistikken taler nemlig for sig selv: Top 3 i Tyskland, to GAFFA-priser og det mest spillede danske nummer på radio i 2017. Det havde ingen forventet, da Hugo Helmig i 2017 udgav sin debutsingle “Please Don’t Lie”.

Gennembrud i Tyskland
Også tyskerne har forelsket sig hovedkuls i den kun 19-årige danske debutant. Her i starten af året er han kravlet stille og roligt op ad den tyske radio-hitliste til en top 3-placering på den offcielle tyske airplay chart. DR3 har fulgt Hugo Helmig det første år af hans kometkarriere. Dokumentaren “Hugo og Helmig”, der bliver vist hver fredag efter X Factor, portrætterer den unge hitmagers vej til at finde sin egen måde at være popstjerne på.

Forvent et brag af en popfest - med masser af soul, funk og blues-inspirerede toner - når Hugo Helmig indtager Skovscenen på Esbjerg Rock Festival lørdag 2. juni 2018.

Copyright 2019 © Esbjerg Rock Festival
sponsors