Menu
Ugly Kid Joe Band 2 website
Optræder Scene:

Ugly Kid Joe til Esbjerg Rock Festival

Der vil både blive serveret kontant hardrock med islæt af funk samt sjove, ironiske tekster, når amerikanske Ugly Kid Joe indtager EnergiScenen på Esbjerg Rock Festival 2017.

Bland en god omgang hard rock, funk og rap sammen, tilsæt humor og masser af ironi, og rør godt og grundigt sammen. Resultatet er Ugly Kid Joe - nok et af de varmeste rocknavne på den amerikanske musikscene i starten af 90’erne. I juni 2017 vil Ugly Kid Joe levere deres stramt spillede rock foran publikum på Esbjerg Rock Festival.

Rock, sjov og ballade

Ugly Kid Joe skilte sig i dén grad ud i årene efter at gruppen blev dannet tilbage i 1990. Gruppen osede af den Sydcaliforniske livsstil, hvor en letsindig tilgang til tilværelsen - samt masser af sjov og ballade - er en af hovedingredienserne. Debut-EP’en “As Ugly As They Wanna Be”, som solgte hele to millioner eksemplarer, og er dermed gået over i historien som den bedst sælgende debut-ep nogensinde.

Og publikum elskede dét, de fik serveret. Ugly Kid Joe fik nemlig overvældende succes med sangen “…Everything About You” som nåede en 3. plads på Billboard Top 100 Singles Chart, og blev liggende på hitlisten i 20 uger. Sangen fra albummet “America’s Least Wanted” gik hen og blev et internationalt kæmpehit for Ugly Kid Joe med den karismatiske forsanger Whitfield Crane i front.

Fra samme album kom også et andet stort hit - nemlig en flot cover-version af Harry Chapin’s “Cats In The Cradle” - igen en verdensomspændende succés for Ugly Kid Joe tilbage i 1993.

Eftertragtet live-band

Flere albums fulgte, omend med blandet succes, og Ugly Kid Joe takkede for sig i 1997. Gruppen blev gendannet i 2010, og har siden haft travlt med både indspilninger og koncerter. Evnen til at levere et kontant, veloplagt og velspillet show har ført til flere festival-optrædener de senere år - blandt andet på Sweden Rock Festival i Sverige og på Download Festival i UK.

Med masser af rå rutine, kontant rock i bagagen og tyk humor, har alle grund til at glæde sig til Ugly Kid Joe på Esbjerg Rock Festival 2017.

Copyright 2019 © Esbjerg Rock Festival
sponsors