Menu
tv 2 Pressbillede 1749
Optræder Scene:

TV-2 tager alle deres hits med til Esbjerg Rock Festival

Det bliver et herligt genhør med alletiders danske popskat - og en dertilhørende stor omgang syng-med - når TV-2 træder ind på Energiscenen på Esbjerg Rock Festival 2017.

TV-2 spillede kun én koncert i 2016. Og hvilken koncert! Bandet væltede Smukfest med et brag af en optræden - fyldt med gæster og overraskelser. Koncerten blev live- streamet på DR og set af tusinder af begejstrede publikummer.

Energi og spilleglæde

Lige præcis denne energi lover TV-2 at tage med, når det folkekære band gæster Esbjerg Rock Festival 2017 - for første gang i 15 år. Med et formidabelt sangkatalog som strækker sig over snart fire årtier er der i den grad gearet op til fest og ballade, alvor og omtanke. Med fornyet spilleglæde og lyst til at vise hvordan flaget skal hejses glæder TV-2 sig til at give gamle sange nyt liv og tilføje den feeling til nye sange som over 35 års samspil giver ret til og mulighed for.

Alle de store hits!

Og TV-2 har lovet at tage alle de store hits med til Esbjerg: ’Popmusikerens vise’, ’Bag duggede ruder’, ’Alt Hvad Hun Ville Var At Danse’, ’Kom Lad Os Brokke Os’, ’Hallo Hallo’, ’De Første Kærester På Månen’ og alle de andre perler, som vi kender og elsker. Der er - med andre ord - lagt op til én stor omgang fest og syng-med.

Tre årtier på bagen

Med afsæt i 80'ernes minimalistiske nyrock har TV-2 i de seneste 30 år udviklet sig til et af de mest folkekære danske bands uden at miste skarpheden. Stilen er præget af dansant, dobbeltbundet (selv)ironi med veludviklet diabolsk tæft for at se durk gennem tidens trends. Samtidskritik snarere end samfundskritik har udviklet sig til et publikumsskattet speciale for bandet, der typisk kalder sig ’Danmarks kedeligste orkester’. Bandet har en drøm - og en ambition om - endnu en gang at kunne overraske sig selv og publikum ved at sætte fokus på fælleskab, glæde og sammenhængskraft.

Copyright 2019 © Esbjerg Rock Festival
sponsors