Menu
Tony Hadley landscape website
Optræder Scene:

Stemmen fra Spandau Ballet til Esbjerg

Den romantiske firserpop får lov til at udfolde sig, når TONY HADLEY, tidligere forsanger i Spandau Ballet, afbryder sin sommerferie for at spille på Esbjerg Rock Festival 2017. og han har lovet at levere alle de fede, kende klassikere!

TONY HADLEY er om noget indbegrebet og lyden af Spandau Ballet. ”True”, ”Gold”, ”Only When You Leave” og ikke mindst ”Through The Barricades”! Ja, vi kunne blive ved med at nævne endnu flere klassikere.

Spandau Ballet er forlængst anerkendt som en af 80’ernes vigtigste popgrupper. Musikalitet og gode melodier - leveret med masser af elegance - prægede gruppen igennem hele deres storhedstid. Gruppen blev på kort tid de ypperste ambassadører for den bølge af New Romantic artister, som med overlegen musikalsk formåen og storladne melodier dominerede hitlisterne i første halvdel af 80’erne. Men det var nu forsanger Tony Hadley’s silkebløde og rene stemme, der om noget blev Spandau Ballet’s varemærke.

En aktiv karriere

Siden Spandau Ballet blev opløst i 1990 har nu 56-årige Tony Hadley haft en aktiv solokarriere, og har foruden musikken også flirtet med blandt andet skuespil. I løbet af 90’erne og 00’erne er det blevet til flere udgivelser, og han er en eftertragtet artist på festivaler og koncertsteder i Europa og Nordamerika.

Afbryder sommerferien for at spille i Esbjerg

Tony Hadley har tidligere gæstet Esbjerg Rock Festival, og charmerede sig for alvor ind hos publikum. Esbjerg Rock Festival har så sandelig også en speciel plads i Tony Hadley’s hjerte. Faktisk i sådan en grad, at han har besluttet af afbryde sin sommerferie - udelukkende for at spille på festivalen.

Publikum på Esbjerg Rockfestival 2017 kan begynde at glæde sig til et rent smørhul af Spandau Ballet klassikere fra en af 80’ernes allerbedste sangere.

Copyright 2019 © Esbjerg Rock Festival
sponsors