Menu
JOAKIM HEDIGER5
Optræder Scene:
Optræder Scene:

Joakim Hediger er klar til festen i ’17

"Stik en femmer i røven på mig og jeg fungerer som en jukeboks”, lyder det fra Joakim Hediger, som er klar til at fyre op under festen i Eldoradoteltet i 2017.

Joakim Hediger er født i 1967, er tidligere tv medarbejder på kanal 2, Tv2, Tv3 og var med til, at starte Z-Tv i op Danmark. Måske er Joakim Hediger bedst kendt for sin jagt på en pladekontrakt i Tv2 programmet ”Mandag - Mandag”, med nummeret ”Good Got”.

Joakim Hediger har været DJ i over 20 år, med stor forkærlighed for det funky og latino inspirerede musik. Han har sørget for musik til 180 personer på en natklub i Kenya, har stået foran 35.000 på Rådhuspladsen i København, turneret Danmark tyndt som DJ-opvarmer for Zididada og har stået bag DJ-pulten til firma fester i Prag og Barcelona.

På Esbjerg Rock Festival i 2017 vil han dog gøre dét, som han altid har gjort på festivalen: Gemme alle genrer af vejen - undtagen 80’er-musikken, når han sammen med andre kendis-dj’s vil sørge for et brag af en fest i det legendariske Eldoradotelt.

Copyright 2019 © Esbjerg Rock Festival
sponsors