Menu
Black Oak County webtop
Optræder Scene:

Black Oak County - Esbjerg-rock i international klasse!

Black Oak County har trods deres forholdsvis korte levetid formået at sætte solidt præg på musikscenen i hjembyen Esbjerg med deres hårdtslående og velspillede rock.

Gennem deres kraftfulde, energiske liveshow af international kaliber, har bandet åbnet for rock-legenderne D-A-D, og i foråret 2016 skrev under på en pladekontrakt med Target Records/Mighty Music.

Fantastisk debut!

I januar udgav drengene deres debutalbum, som for alvor fik rock-kritikerne op af stolen: Storladne, fængende omkvæd, tunge og rå guitarriffs og masser af fede guitar soloer, som efterlader enhver rockelsker med en umættelig lyst til at høre mere! Ikke underligt at rockkritikere fra hele Europa har kvitteret med top-anmeldelser til det talentfulde Esbjerg-band.

Allerede dagen efter bandets debut single blev udgivet, var ”Mad Dog” allerede i rotation på den Danmarks eneste rock radio, MyROCK, var tilføjet på Spotify playlisten Most Wanted Rock, hvor bandet delte plads med bands som Volbeat, Metallica, Nickelback og andre rock-ikoner.

Live er Black Oak County en kæmpe oplevelse. De kan deres rock ud til fingerspidserne, og leverer et gennemført show, der for alvor aspirerer til en stor fremtid indenfor rockmusikken.

Black Oak County er:


  • Niels Beier – Guitar/Vokal
  • Jack Svendsen – Guitar
  • René Hjelm – Bas
  • Mike Svendsen – Trommer
Copyright 2019 © Esbjerg Rock Festival
sponsors