Menu
Amaranthesky4.jpg090716041014
Optræder Scene:

Sveriges mest lovende rockband til Esbjerg

Morten Løwe Sørensen fra Esbjerg leverer de bastante trommer, når Sveriges mest lovende rockband Amaranthe gæster Esbjerg Rock Festival i 2017.

Hardrock? Metal? Eller sågar melodisk death metal? Svenske Amaranthe har det med at drive genre-puritanere til vanvid. 

Seks formidable musikere

Med hele tre sangere i front - hver med sin egen karakteristika - har Amaranthe formået at undvige enhver præcis placering i genre-universet. Morten Løwe Sørensen fra Esbjerg sørger for klippefast, rytmisk punch i kombination med bassisten Johan Andreassen, mens Olof Mörck disker op med en nærmest kirurgisk præcis guitar.

Vokalerne er i en klasse for sig selv, med svævende og melodiøse pop-strofer sunget af Elize Ryd. Hun bakkes op af kraftfulde brøl fra Jake E, mens den tredje sanger - Henrik Englund Wilhelmsson - bevæger sig i den høje stemmeføring.

Tilsammen leverer sekstetten et miks af kraftfuld, melodisk rock, som ikke alene er unik og fængende, men som konstant sætter nye standarder for, hvad hård rock er for en størrelse.

Amaranthe har konstant vundet nye territorier siden dannelsen i 2008. Med en kombination af fremragende udgivelser og flittig turnering, fortsætter Amaranthe med at bjergtage publikum over hele verden. De seneste tre albums har solgt flere end 250.000 eksemplarer på verdensplan, og gruppen har været på ikke færre end fire Europaturnéer og tre US-turnéer i løbet af de seneste fire år.

Nomineret til svensk Grammy

En ny milepæl blev nået i løbet af efteråret, da Amaranthe udgav albummet “Maximalism” - et album, som også har forbindelser til Esbjerg Kommune, idet produceren er ingen ringere end Jacob Hansen. Han er blandt andet kendt for sit fremragende arbejde med danske Volbeat, samt en række andre internationalt kendte rockbands.

Lige inden jul kunne Amaranthe oplyse, at “Maximalism” var blevet nomineret til Swedish Grammy awards for "Best Hardrock/Metal of the year"

Amaranthe er med deres unikke musikstil i stand til at forføre alle; fra rock-puritanere til de mest inkarnerede popfans. De MÅ OG SKAL opleves! Og det kan de på Esbjerg Rock Festival 2017.

Copyright 2019 © Esbjerg Rock Festival
sponsors