Menu
Anastaciaweb2
Optræder Scene:

Anastacia til esbjerg rock festival

En af den nyere rockmusiks mest markante stemmer - amerikanske Anastacia - kommer til Esbjerg Rock Festival i 2016

Siden debut’en i 2000 med “Not That Kind” og efterfølgeren “Freak Of Nature” i 2001, har Anastacia slået sit navn fast for alvor .

Singlerne fra hendes tre albums har nærmest stået i kø, og har været fast inventar på radiostationerne i Europa, Asien og Australien. De mere end 10 millioner albums taler deres tydelige sprog.

Anastacia Newkirk, som blev født i Chicago i 1973, begyndte som 14-årig at danse seriøst og endte med at medvirke i videoer med blandt andre Salt’n’Pepa og som del af castet i Club MTV.

Sideløbende med sin dansekarriere udviklede Anastacia sit sangtalentet.

Singler som “I’m Outta Love” og “Not That Kind” blev kæmpehits alle andre steder end USA og alene i Danmark solgte hendes debutalbum over 100.000 eksemplarer. Det andet album fortsatte, hvor debuten slap og rundede mere end 3 millioner solgte - godt båret af singler som ”Paid My Dues” og “One Day In Your Life”.

I 2003 satte brystkræft midlertidig stopper for karrieren, men erfaringerne satte spor i teksterne på det tredje album “Anastacia”, hvor kæmpehittet som “Left Outside Alone” og også “Sick And Tired” sørgede for igen at placerere Anastica i solidt i rampelyset.

Copyright 2019 © Esbjerg Rock Festival
sponsors