Menu
Dizzy Mizz Lizzy Main2
Optræder Scene:

Dizzy Mizz Lizzy til Esbjerg Rock Festival

Det bliver et møde mellem det velkendte og noget helt nyt, når Dizzy Mizz Lizzy på Esbjerg Rock Festival 2016 præsenterer sange fra det kommende album og de mange klassikere fra bagkataloget.

2015 var et vanvittigt år for Dizzy Mizz Lizzy, som har spillet for omkring en halv million danskere ved en svimlende udsolgt indendørsturné og en række store festivalkoncerter. Året sluttede officielt for bandet 7. november ved Danish Music Awards, hvor dets komponist, sanger og guitarist, Tim Christensen, modtog Æresprisen; den største pris en musiker kan få i Danmark.

Første album i 20 år

Det er dog allerede fortid. Dizzy Mizz Lizzy ser fremad og udgiver 29. april et nyt album “Forward In Reverse” - det første i 20 år - og bandet glæder sig til at præsentere de nye sange for deres store og trofaste publikum i Esbjerg:

- Det er snart 20 år siden, vi sidst udgav et album, så vi er selvfølgelig spændte på at få nogle reaktioner på det nye materiale. Men vi glæder os også til at se, hvordan det vil stå distancen over for de gamle og velkendte sange, som store dele af vores publikum nærmest kender udenad, fortæller Tim Christensen.

En kæmpe oplevelse i vente!

Det nye album er skabt i et tæt samarbejde med Jacob Hansen med base i Hviding i Esbjerg Kommune. Han har blandt andet produceret flere albums for Volbeat.

Når Dizzy Mizz Lizzy indtager EnergiScenen i Esbjerg, bliver det en af nogle få udvalgte koncerter, hvor publikum får en helt anden oplevelse end ved årets koncerter, som høstede fem- og sekstjernede anmeldelser over alt.

Copyright 2019 © Esbjerg Rock Festival
sponsors