Menu
Mike + The Mechanics
Optræder Scene:

Gensyn med MIKE + THE MECHANICS

Efter en overvældende positiv tilbagemelding fra publikum, er det en fornøjelse for Esbjerg Rock Festival igen at byde velkommen til supergruppen MIKE + THE MECHANICS.

Publikum har altid ret. Og når et overvældende antal publikummer via festivalens forbrugerundersøgelse i november placerede MIKE + THE MECHANICS blandt de tre bedste musikoplevelser på Esbjerg Rock Festival i 2015, så er det ikke noget, der kan ignoreres. Derfor er det en stor fornøjelse at byde velkommen til et gensyn med den engelske supergruppe.

Klassisk poprock

Siden MIKE + THE MECHANICS blev dannet af den legendariske GENESIS - guitarist Mike Rutherford tilbage i 1985, har de smedet adskillige albums og kendte hit-singler: "Silent Running (On Dangerous Ground)”, "All I Need Is a Miracle”, "Word of Mouth”, "Over My Shoulder”, "The Living Years" og ikke mindst “Another Cup Of Coffee” er blot nogle af de gode sange, som MIKE + THE MECHANICS har på deres samvittighed.

Ikke kun egne klassikere

Fra at være Mike Rutherford’s hygge-projekt i 1985, er MIKE + THE MECHANICS gået hen og blevet et af Englands mest efterspurgte live-bands. Og med Andrew Roachford som vokalist, er der lagt op til en koncert af den helt store kaliber. MIKE + THE MECHANICS spiller ikke kun egne numre. Sættet er fyldt med Genisis-klassikere samt Roachford’s største hits. Glæd dig til et gensyn med MIKE + THE MECHANICS.

Copyright 2019 © Esbjerg Rock Festival
sponsors