Menu
80erne Lever2
Optræder Scene:

80'erne Lever sætter fart på 80'er festen i Eldoradoteltet

80'erne Lever må siges at være et ægte lokalt all-stars-hold da alle har oprindelse i det Esbjergensiske musikmiljø. De holder Night Party i Eldoradoteltet, efter at det sidste band har lukket og slukket på EnergiScenen.

80’erne Lever har efterhånden spillet landet tyndt det sidste årti, og har bl.a. de sidste 2 år væltet Jelling Festival på en fyldt Alfreds scene. Mens de fleste 80'er bands i landet slår sig på det danske repertoire, skiller "80'erne Lever" sig ud ved primært at hylde de udenlandske artister som Madonna, Cindy Lauper, Whitney Houston, Kim Wilde og Nena for blot at nævne nogle stykker. 

Fest, farver og power!

Med et solidt og velspillende orkester bestående af musikere fra den øverste liga i det danske musikmiljø og med den karismatiske Silje Holtan i front er der lagt i kakkelovnen til en aften i 80'ernes tegn med fest, farver, power og masser af luftguitar. 

Alle de kendte 80’er hits

Bandet spiller med en nerve og spilleglæde, som smitter af på publikum, og garanterer alle en fed og uforglemmelig aften. Så på med benvarmerne, den blå øjenskygge og det tynde læderslips – kom og syng med på hits som bl.a. “Girls Just Wanna Have Fun”, “Heaven Is A Place On Earth” og “I Wanna Dance With Somebody” og “Material Girl” når 80'ERNE LEVER går på scenen....

Copyright 2019 © Esbjerg Rock Festival
sponsors