Menu
BWEBFalch og Krebs foto 1296
Optræder Scene:

KrebsFalch - Alletiders drømmeduo

Med et nyt album i baggagen kommer drømmeduo’en KrebsFalch til Esbjerg Rock Festival i 2016.

”Langtidsholdbar drømmeduo”, lød overskriften i Fyns Stiftstidendes seks stjernede koncertanmeldelse af Michael Falch og Poul Krebs fælles koncert i Den Fynske Landsby i forsommeren. Anmelderen skrev videre om ”en af den slags koncerter, såvel band som publikum husker resten af livet” og ”Sammen med de mere end 2000 ellevilde tilskuere i Den Fynske Landsby kan jeg roligt konkludere, at jeg om både 20 og 30 år vil se tilbage på denne koncert, som noget nærmest overjordisk.”

Store og ikke mindst sjældne ord fra en dansk musikanmelder, men meget dækkende for den intense og varme oplevelse publikum fik på Michael Falch og Poul Krebs første fælles bandkoncert. Nu kan resten af Danmark også glæde sig til at høre Falch og Krebs – der den 13. november udsender deres første album som duo og med kun nyskrevne sange. Albummet følges op af koncerter landet over i løbet af 2016.

- Gennem de sidste 10 år har vi løbende talt om hvornår vi skulle lave noget sammen, sådan rigtigt både på scenen og i studiet, fortæller Poul Krebs og fortsætter: - Med vores helt eget dreamteam bag os og en bunke nyskrevne sange foran os.

Michael Falch supplerer: - Poul og jeg har kendt hinanden siden 80erne. Vi fandt hurtigt ud af, at vores fælles tilgang til mangt og meget og vores vist nok meget forskellige temperamenter skabte en rigtig god synergi, når vi arbejdede sammen. Vi har dog holdt meget igen med vores samarbejde de senere år for ikke at risikere at drive rovdrift på dette koncept, men efter et par år med kraftig medvind for os begge kommer vi nu med stort overskud til det fælles projekt, der nok vil optage os i et halvandet års tid.

Samarbejdet mellem Poul Krebs og Michael Falch startede i 1995, hvor de, sammen med Steffen Brandt, optrådte under navnet De Tre Tenorer. Siden har Michael Falch og Poul Krebs været jævnlige gæster ved hinandens koncerter – og har været på flere totalt udsolgte turneer som akustisk duo. Som solister er både Poul Krebs og Michael Falch stadigt blandet landets mest populære og deres respektive albumudgivelser i 2014 var alle blandt årets 20 mest solgte albums i Danmark.

Bag sig har Michael Falch og Poul Krebs et særdeles stærkt band, der består af musikere fra begges faste orkestre: guitaristerne Lars Skjærbæk (der også producerer albummet) og Rune Kjeldsen, trommeslageren Peter Dombernowsky, bassisten Troels Skjærbæk og tangentspillerne Christoffer Møller og Palle Hjorth.

Copyright 2019 © Esbjerg Rock Festival
sponsors