Menu
Nadia Stein News
Optræder Scene:

Nadia Stein (News) til Esbjerg Rock Festival

Efter en vellykket optræden på The Styx i Esbjerg til RockFest, er Nadia Stein (News) igen parat til at underholde i Esbjerg. Lørdag 30. maj åbner hun nemlig Esbjerg Rock Festival

Nadia Stein havde det ene store hit efter det andet i sin tid som forsanger for bandet News. Hun er i den grad tilbage på scenen med en stemme, der lyder bedre end nogensinde og med masser af lyst og energi til at synge de gamle hits igen.

Nadia var forsanger i News i perioden 1988-1995, hvor orkestret toppede med hits som “1000 kys”, “Alle Andre Si'r, Helt Alene”, “Her Er Min Sang Til Dig”, “Sig Mig Hvem Du Elsker” og “Drømme”. Glæd dig til at opleve Nadia Sten synge News, når hun åbner lørdagen på EnergiScenen.

Støtte fra Foreningen Victor
Nadia Steins optræden til RockFest Esbjerg og Esbjerg Rock Festival er kommet i stand, efter at Foreningen Victor har ydet kontant støtte i forbindelse med Esbjerg Rock Festivals 25-års jubilæum. Foreningen Victor stammer fra dengang Esbjerg havde en lokalradio med navnet Radio Victor. Og op igennem 90’erne havde festivalen et tæt samarbejde med den nu nedlagde lokalradio.

Copyright 2019 © Esbjerg Rock Festival
sponsors