Menu
Muenchener Freiheit 6
Optræder Scene:

Münchener Freiheit

Efter en fænomenal optræden på Esbjerg Rock Festival 2013, kan Danmark - og Esbjerg - igen glæde sig til at få besøg af de tyske pop-ikoner Münchener Freiheit.

Igen er det Esbjerg Rock Festival, som lægger scene til koncerten i maj 2015, og der er lagt op til en fremragende musikoplevelse.

Band med kult-status

Münchener Freiheit har lige siden stiftelsen i 1980 haft en helt særlig plads på den tyske popscene. De var uden diskussion frontløberne i bølgen ”Neuen Deutschen Welle”, der i 80’erne gav et kæmpe comeback til tysksproget popmusik i hjemlandet.

I Tyskland - og så sandelig også i Danmark - sang datidens unge med på kæmpe hits som ”Ohne dich (schlaf ich heut Nacht nicht ein)”, ”Tausendmal du” og ”So lang’ man Träume noch leben kann” og mange flere.

En formidabel karriere

Mens artister er blomstret og falmet igennem årtierne, så har Münchener Freiheit formået at holde gejsten. De har været aktive lige siden de blev dannet, og har hele 24 albums på samvittigheden.

Som live-band har der aldrig hersket tvivl om, at Münchener Freiheit er blandt det ypperste, som Tysklands pop-scene kan diske op med.

Copyright 2019 © Esbjerg Rock Festival
sponsors