Menu
MLTR 1
Optræder Scene:

Michael Learns To Rock

Få danske bands har i den grad formået at skabe succes i udlandet som Michael Learns To Rock. I maj 2015 kan de danske mestre i soft-rock opleves i Vognsbølparken, Esbjerg.

Hvordan sælger man 10 millioner plader ude i den store verden? Tja, svarene er nok lige så forskellige som de bands, der kommer med dem.

For Michael Learns To Rock - ofte forkortet MLTR - har formelen været ganske klar: Gode, legende melodier, flotte vokalharmonier og ikke mindst omkvæd, der smelter igennem pigehjerter som en varm kniv igennem smør.

Stribevis af gode sange

Eventyret for de fire medlemmer i Michael Learns To Rock startede i 1991 med debutalbummet, hvor ikke mindst “The Actor” blev et kæmpe hit. Også sange som “My Blue Angel” og “I Still Carry On” satte sig fast blandt det danske publikum, som også kvitterede med at møde talstærkt op til bandets koncerter.

De gode melodier fortsatte med at sætte sig spor de to følgende år. Alle musiklyttere i starten og midten af 90’erne husker med sikkerhed “Sleeping Child”, “Wild Women”, “25 Minutes”, “Someday”, “That’s Why (You Go Away” og mange andre.

Tog udlandet med storm

Med en bagage fyldt med succes i hjemlandet - og en bunke fantastiske sange - har Michael Learns To Rock også taget udlandet med storm. Især i Asien har de tre permanente medlemmer - sanger og keybordspiller Jascha Richter, trommeslager Kåre Wanscher og guitarist Mikkel Lentz - oplevet en opbakning, som har været få andre europæiske bands forundt.

Formidabelt live-band

Michael Learns To Rock har turneret flittigt igennem alle årene, og fremstår i dag som et kompetent liveband, hvor der er dømt musiknydelse syng-med af den helt store kaliber.

Det bliver helt sikkert også tilfældet, når Michael Learns To Rock rammer Vognsbølparken i Esbjerg i maj 2015.

Copyright 2019 © Esbjerg Rock Festival
sponsors